Wat heeft SKOP jou te bieden?

Goede begeleiding
Bij SKOP vinden we het belangrijk dat (startende) leerkrachten goed begeleid worden. Onze schoolopleiders, die wij op alle scholen hebben, zijn hiervoor opgeleid en gaan met je in gesprek. Zij helpen je, begeleiden je, kijken met je mee in de klas en geven je tips. Maar misschien wel nog belangrijker: zij willen graag weten wat jij zelf wilt!

SKOP academie
Bij SKOP hebben we een uitgebreid professionaliseringsaanbod. Zo krijgt iedere werknemer die in vaste dienst is een abonnement bij E-Wise, een online nascholingsaanbod van ruim 100 cursussen. Daarnaast bieden wij ieder jaar cursussen, trainingen en workshops aan in ons SKOP leerhuis. En dan hebben we nog onze interne netwerken op allerlei gebieden, zoals ICT, IB, Opleiden in de school.

Fit voor de klas!
Wij  vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit voor de klas staan en bieden we alle medewerkers een fitnesabonnement aan met hoge korting bij sportcentrum de Viergang in Pijnacker. 

Gezamenlijke activiteiten
Elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en leren van met elkaar! Dat vinden wij belangrijk en daar besteden we dan ook veel aandacht aan. Zo openen wij jaarlijks met alle medewerkers van de stichting het schooljaar tijdens een ‘Kick-Off’. We laten ons inspireren en gaan met elkaar in gesprek. Ook onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie is een ontmoetingsplek voor onze medewerkers en het onderwijscafé, waarin we met iedereen die wil in gesprek gaan over het onderwijs op onze scholen, wordt jaarlijks door ons georganiseerd.

We staan open voor gezamenlijke activiteiten door het gehele schooljaar heen. Wil je iets organiseren? Het kan en mag allemaal bij SKOP!