Werken bij SKOP

SKOP staat voor Stichting Katholiek Onderwijs Pijnacker. Onder onze stichting vallen vijf scholen, vier in Pijnacker en één in Delfgauw. Bij onze stichting werken zo’n 150 medewerkers en elke dag verzorgen zij met veel passie het onderwijs aan zo’n 1500 leerlingen. SKOP en onze scholen zijn sterk geworteld in de lokale gemeenschap en wijk. Alle scholen streven naar kwalitatief goed, eigentijds onderwijs en hebben hun onderwijskundige visie die optimaal verbindt met de wijk waarin de school staat.

Onze medewerkers zijn zeer tevreden over SKOP. Zij roemen de korte lijnen die er zijn, de betrokkenheid die er is vanuit het bestuur, het professionaliseringsaanbod dat hen wordt aangeboden en de extra’s die zij krijgen om hun werk nog beter te kunnen doen.

Geregeld hebben wij vacatures, maar ook als deze er niet zijn, staan wij altijd open voor open sollicitaties. Of wil je invallen bij SKOP? Ook dat kan! Stuur een mail. En wil je graag weten hoe het is om op onze scholen te werken? Onze leerkrachten vertellen het je graag! Kijk naar onze video bij 'vacatures'.